top of page

Virtuell visning av konferenslokal

 

Skapa en virtuell rundtur av era konferenslokaler


Med hjälp av 3D-tekniken gör vi det enkelt för er att visa upp era konferenslokaler. Stick ut från konkurrensen och låt företag som vill boka era lokaler enkelt gå på en virtuell rundtur, i 3D.
Genom att visa upp lokalerna och omgivningen virtuellt är det lättare för företagen att ta beslut om att boka just era konferenslokaler. Det är som att de redan varit där.


Fler som bokar

 

En virtuell visning av er konferenslokal gör att alla som är intresserade av att boka den kan titta på den innan. Det spelar ingen roll var i landet, eller världen, man befinner sig. Fler har möjlighet att utforska lokalen och miljön runt omkring . Eventuell osäkerhet som man kan känna av att boka en konferenslokal där man aldrig varit innan försvinner. 

 

Visa upp miljön och andra saker runt omkring som gör era konferenslokaler attraktiva.  Ni kanske har ett härligt spabad ni vill visa upp, ett nytt gym eller en fin resturang.
Vi fokuserar på att visa upp allt det som är bra med just era lokaler och omgivningen.

Det är alltså lätt för de som vill titta på konferenslokalerna innan de bokar att uppleva lokalerna och omgivningen. Det också perfekt för de som vill minnas hur det var och såg ut sen tidigare.

 

 

Hur skapas en virtuell visning av konferenslokalen?

Vi kommer och besöker era konferenslokaler med en speciell 360-kamera och scanner. Vi fotograferar och scannar av rummet och bearbetar sedan datan så att en digital 3D-version av konferenslokalen skapas. I denna virtuella version av konferenslokalen och eventuellt omgivningen kan besökarna sedan själv styra och välja hur de går och vad de tittar på. 

Hur en virtuell rundtur går till.
 

När ni lägger upp den virtuella visningen på er hemsida så kan era besökare starta den enkelt via sin dator eller mobil. Det behövs alltså inget speciellt program för att gå på en virtuell visning
av konferenslokalen. Er lokal visas på skärmen i 3D med hög kvalitet. Besökaren kan snurra runt i 360 grader, gå fram och tillbaka, titta upp och titta ned. De kan även zooma in på olika detaljer.
 

 


Sammanfattning:
 

  • Besökare och eventuella kunder kan enkelt gå på en virtuell rundtur av konferenslokalerna.

  • Lättare för era kunder att ta beslut och boka konferenslokalen efter en virtuell rundtur.

  • Ni behöver inte göra lika många verkliga visningar eller svara på lika många frågor om konferenslokalerna och omgivningen.


Kontakta oss idag för mer information

Tel: 070-297 88 50  |  E-post: info@visualspace.se

Standing Meeting
bottom of page