top of page

Virtuell visning av anläggning

Skapa en virtuell 3D visning av er anläggning

 

Med 3D-teknik gör vi det enkelt att visa upp er anläggning helt virtuellt. Gör det lätt för era kunder, turister, besökare eller den målgrupp ni vänder er till att besöka er anläggning i en virtuell 3D miljö på sin dator eller mobil. Exempel på anläggningar där en virtuell rundtur skulle passa bra är idrottsanläggningar, badinrättningar, nöjesparker, gym, campingplatser, turistmål, kliniker, hotell, skolor, arbetsplatser, hamnar, resturanger med fler.


Få fler betalande besökare till nöjesparken genom att visa upp era bästa attraktioner virtuellt. Få nya medlemmar till gymmet, nya patienter till kliniken eller nya elever till gymnasieskolan. Visa upp stadens parker eller turistattraktioner för att få fler turister att komma på besök. Med en virtuell rundtur kan personer från hela världen besöka er anläggning eller inrättning utan problem.
Det spelar ingen roll vilken anledning eller typ av anläggning eller inrättning ni vill visa upp, en virtuell rundtur i 3D passar utmärkt, alltid.

 

Hur skapas en virtuell visning av anläggningen?


​Vi kommer och besöker er anläggning med en 3D scanner och en speciell 360-kamera. Vi scannar och fotograferar anläggningen och behandlar sen all data så en digital 3D-tvilling skapas. En digital tvilling är helt enkelt en virtuell 3D-version av er anläggning. I denna virtuella 3D version av anläggningen kan besökarna själv styra och välja hur de går och vad de tittar på. 

Hur en virtuell rundtur går till? 


Vi lägger upp er virtuella 3D version av anläggningen på er hemsida så era besökare enkelt kan se den via sin dator eller mobil. Det behövs inget speciellt program för att gå på en virtuell visning av anläggningen. Er anläggning visas på skärmen i 3D med hög kvalitet. Besökaren kan snurra runt i 360 grader, gå fram och tillbaka, titta upp och titta ned. De kan även zooma in på olika detaljer.
 


Sammanfattning:


Har ni en anläggning eller inrättning som ni vill visa upp för olika personer, turister eller kunder så är en virtuell visning av anläggningen en perfekt lösning! Personer från hela världen kan besöka er anläggning och bilda sig en uppfattning av platsen utan att vara där. Polis och räddningstjänst kan i detalj studera hur en anläggning ser ut och lättare kunna utarbeta olika planer vid olika händelser. 

Kontakta oss idag för mer information

Tel: 070-297 88 50  |  E-post: info@visualspace.se

Standing Meeting
bottom of page