top of page

Virtuell visning av hus

 

Skall du sälja ditt hus?


Stick ut från mängden och erbjud en virtuell visning av huset. Digitala visningar av hus i form av bilder, videos eller live streaming erbjuds nu mer än någonsin tack vare pandemin. Det blir också mer och mer populärt med riktiga virtuella visningar av hus. Med en virtuell visning går spekulanter själva på rundtur i en digital 3D tvilling av huset.


Det är bekvämt med en virtuell visning av huset

 

Med en virtuell visning av ditt hus behöver du inte ha lika många verkliga visningar där du eller mäklaren måste vara på plats och själv visa upp huset. Du kan lugnt strossa omkring i pyjamas samtidigt som någon går på en 3D rundtur i ditt hus. Spekulanter som inte kan ta sig till den verkliga visningen kan nu utan problem gå på den virtuella visningen av huset. Via sin dator eller mobil besöker de husets 3D tvilling och kan där gå fram och tillbaka i olika rum, vrida och vända sig i 360 grader eller se på utsikten i ett fönster.


Hur skapas en 3D tvilling av huset?
 

Vi fotograferar ert hus med en speciell 360-kamera och scanner. Sen läser vi in informationen och bilderna digitalt så det blir en digital 3D tvilling av huset. 3D tvillingen (filen) publicerar sen ni eller mäklaren så den finns tillgänglig online. Det krävs bara en vanlig webbläsare för att gå på den virtuella visningen av huset.

 

Fler bud med en virtuell vising av hus


Fler besökare har alltså möjlighet att gå på en rundtur med en virtuell visning av huset. Det kan innebära fler spekulanter och fler bud. Så en virtuell visning av huset kan innebära ett bättre försäljningpris.

Kontakta oss idag för mer information

Tel: 070-297 88 50  |  E-post: info@visualspace.se

Standing Meeting
bottom of page