top of page

Virtuell visning när du ska sälja din lägenhet

 

Skall du sälja din lägenhet?


Med 3D-teknikens hjälp gör vi det lätt för spekulanter att gå på visning utan att lämna TV-soffan. Detsamma gäller dig som säljare, du kan sitta och dricka kaffe i pyjamasen under tiden den virtuella visningen är i full gång. Och ju fler som går på din virtuella visning av lägenheten desto färre behöver se den i verkligheten.
 


Fler spekulanter med virtuell visning

 

En virtuell visning gör att de som inte har möjlighet att komma på en vanlig visning nu kan medverka. Ju fler som går på visningar, virtuellt eller i verkligheten, desto fler kan tänkas ge bud på lägenheten. Är det fler budgivare betyder det oftast att det blir fler bud och priset trissas upp till din fördel. Det är alltså lättare för spekulanter att uppleva bostaden i lugn och ro med en virtuell visning. Men det också perfekt för de som gärna vill återkomma och ta en titt till på lägenheten.


Hur skapas en virtuell visning?
 

Vi kommer till er lägenhet och med en speciell 360-kamera och scanner läser vi in lägenheten digitalt. Det skapar en 3D-version av originalet som ni eller er mäklare sen kan ha på sin webbplats. I denna virtuella version av din lägenheten kan spekulanterna sen själva styra och välja hur de går och vad de tittar på. Hur detaljrikt och hur mycket allt läses in bestämmer vi tillsamman.

Hur en virtuell visning går till
 

Besökare  eller spekulanten går till er eller er mäklares webbplats och klickar sedan på din "Virtuell visning av lägenheten".  De behöver inte ha något speciellt program på datorn utan det går bra med den vanliga webbläsaren. När man skapar just din virtuella visning så bestämmer man var besökaren skall börja någonstans, exempelvis innaför ytterdörren. Sen kan besökaren själva styra och välja hur de går: fram och tillbaka, vända sig uppåt, nedåt, helt sömlöst.De kan också zooma in på detaljer, se på utsikten i ett fönster eller bara stå och slappa i ett rum.
Alltså precis som om de vore på plats på riktigt! 


Sammanfattning:
 

  • Fler besökare har möjlighet att gå på en visning

  • Lättare att uppleva lägenheten i lugn o ro eller att återkomma

  • Du behöver inte ha lika många verkliga visningar av lägenheten

  • Fler spekulanter och budgivare kan trissa upp priset av lägenheten


Kontakta oss idag för mer information

Tel: 070-297 88 50  |  E-post: info@visualspace.se

NYC Skyline BW
bottom of page